PRACHTIGE WAARDERING
Wij ontvingen deze prachtige Award dankzij onze lieve, leuke en gezellige gasten van 2021. Ontzettende bedankt! Wij worden hier heel blij van. :)
Dorpswandeling door Winsum
EEN DORPSWANDELING DOOR WINSUM. Het mooiste gekozen dorp van Nederland in 2020. Een enthousiaste dorpsgids vertelt tijdens een prachtige wandelroute over de historie van het dorp. Winsum bevindt zich op 5km van onze bed and breakfast.
Noordpolderzijl
Wat is het altijd genieten bij Noorderpolderzijl, het kleinste haventje van Nederland. Wil jij ook te stilte aan de dijk van de Waddenzee beleven? Onze bed and breakfast staat op fietsafstand van dit prachtige plekje.
"Op avontuur in Groningen"
Wat een prachtig verslag in de Libelle van volgende week. "Op avontuur in Groningen" Wil je dit ook beleven? Kom dan naar het noorden en boek een weekendje in onze bed and breakfast OP DE BULT.
Valentijn
Onze gasten hebben heerlijk genoten van hun "Valentijn-weekend".
Vaarwel 2020, Heeel welkom 2021
Oooh kijk, hier is B&B Op de Bult. "We hebben zojuist de bestelbus van de B&B zien staan in het vorige dorp en nu komen we hier ook nog voor de deur langs". Een reactie van wandelaars die deelnamen aan de wandel-Kustpad en kwamen bij ons door de straat. "Wat een leuke dorpjes heeft Groningen om doorheen te lopen en al die goed verzorgde bloemen, prachtig! Hoe leuk is dat om zo'n reactie te mogen ontvangen! Helaas voor deze wandelaars hadden we geen kamer meer vrij....
De eerste weken na de gesloten Corona-tijd hebben we goed doorstaan. Met een gezichtsscherm ontvangen wij onze gasten wat toch wel even wennen was. Maar ook dat went. De gasten desinfecteren ook hun handen bij binnenkomst. Omdat de restaurants nog beperkt open waren werden de maaltijden besteld en bij ons in de tuin of in onze gezamenlijke gastenverblijf gegeten aan een door ons gedekte tafel. Dit werd zeer gewaardeerd. Weer leuke gasten mogen verwennen.
De tijd komt dichterbij dat we de deuren van onze B&B weer opzetten om gasten te ontvangen. Al is het dan wel op Corona-voorschriften en voelt het niet zo gastvrij, de gezondheid staat voorop. We begroeten onze gasten op de 1,5 meter afstand en hebben het gastenverblijf en de kamers Corona-proof gemaakt. Wij zijn klaar voor dit nieuwe tijdperk.
Pasen vieren we met z'n tweetjes zoals het voor iedereen geldt om dit alleen met het gezin door te brengen. Maar we maken het wel gezellig want het is een heerlijke avond om buiten te zitten. VROLIJK PASEN!

Meer weergeven