Kerst/Nieuwjaars kaart
Luchtfoto Rasquert Winter
Ons dorp in winterse sfeer met de mooiste ijsbaan van de provincie Groningen.
Luchtfoto van Rasquert / zomer
PRACHTIGE WAARDERING
Wij ontvingen deze prachtige Award dankzij onze lieve, leuke en gezellige gasten van 2021. Ontzettende bedankt! Wij worden hier heel blij van. :)
Dorpswandeling door Winsum
EEN DORPSWANDELING DOOR WINSUM. Het mooiste gekozen dorp van Nederland in 2020. Een enthousiaste dorpsgids vertelt tijdens een prachtige wandelroute over de historie van het dorp. Winsum bevindt zich op 5km van onze bed and breakfast.
Noordpolderzijl
Wat is het altijd genieten bij Noorderpolderzijl, het kleinste haventje van Nederland. Wil jij ook te stilte aan de dijk van de Waddenzee beleven? Onze bed and breakfast staat op fietsafstand van dit prachtige plekje.
"Op avontuur in Groningen"
Wat een prachtig verslag in de Libelle van volgende week. "Op avontuur in Groningen" Wil je dit ook beleven? Kom dan naar het noorden en boek een weekendje in onze bed and breakfast OP DE BULT.
Valentijn
Onze gasten hebben heerlijk genoten van hun "Valentijn-weekend".
Vaarwel 2020, Heeel welkom 2021
Oooh kijk, hier is B&B Op de Bult. "We hebben zojuist de bestelbus van de B&B zien staan in het vorige dorp en nu komen we hier ook nog voor de deur langs". Een reactie van wandelaars die deelnamen aan de wandel-Kustpad en kwamen bij ons door de straat. "Wat een leuke dorpjes heeft Groningen om doorheen te lopen en al die goed verzorgde bloemen, prachtig! Hoe leuk is dat om zo'n reactie te mogen ontvangen! Helaas voor deze wandelaars hadden we geen kamer meer vrij....

Meer weergeven