"Op avontuur in Groningen"
Wat een prachtig verslag in de Libelle van volgende week. "Op avontuur in Groningen" Wil je dit ook beleven? Kom dan naar het noorden en boek een weekendje in onze bed and breakfast OP DE BULT.
Valentijn
Onze gasten hebben heerlijk genoten van hun "Valentijn-weekend".
Vaarwel 2020, Heeel welkom 2021
Oooh kijk, hier is B&B Op de Bult. "We hebben zojuist de bestelbus van de B&B zien staan in het vorige dorp en nu komen we hier ook nog voor de deur langs". Een reactie van wandelaars die deelnamen aan de wandel-Kustpad en kwamen bij ons door de straat. "Wat een leuke dorpjes heeft Groningen om doorheen te lopen en al die goed verzorgde bloemen, prachtig! Hoe leuk is dat om zo'n reactie te mogen ontvangen! Helaas voor deze wandelaars hadden we geen kamer meer vrij....
De eerste weken na de gesloten Corona-tijd hebben we goed doorstaan. Met een gezichtsscherm ontvangen wij onze gasten wat toch wel even wennen was. Maar ook dat went. De gasten desinfecteren ook hun handen bij binnenkomst. Omdat de restaurants nog beperkt open waren werden de maaltijden besteld en bij ons in de tuin of in onze gezamenlijke gastenverblijf gegeten aan een door ons gedekte tafel. Dit werd zeer gewaardeerd. Weer leuke gasten mogen verwennen.
De tijd komt dichterbij dat we de deuren van onze B&B weer opzetten om gasten te ontvangen. Al is het dan wel op Corona-voorschriften en voelt het niet zo gastvrij, de gezondheid staat voorop. We begroeten onze gasten op de 1,5 meter afstand en hebben het gastenverblijf en de kamers Corona-proof gemaakt. Wij zijn klaar voor dit nieuwe tijdperk.
Pasen vieren we met z'n tweetjes zoals het voor iedereen geldt om dit alleen met het gezin door te brengen. Maar we maken het wel gezellig want het is een heerlijke avond om buiten te zitten. VROLIJK PASEN!
Het is stil in deze Corona-tijd. Maar we genieten van de zon en tuin van onze B&B waar alles groeit en bloeit. We moeten nog even volhouden, geduld hebben en hopen gauw weer gasten te ontvangen om samen een glaasje bij het haardvuur te drinken.
De wereld staat op zijn kop. Maar ook nu fluiten de vogels en komt de zon weer op. Als de wereld weer is gekeerd gaan we opnieuw genieten van onze B&B.
Tja, een blog schrijven zal ik nog moeten aanleren om updates van ons B&B-leven hier op de site bij te houden. Maar alle goeie dingen komen langzaam, toch? We bevinden ons inmiddels ruim een jaar in de B&B wereld en we vinden het leuk!! We hebben veel leuke, gezellige gasten mogen ontvangen. De ruimte en vriendelijkheid in ons gebied wordt door veel gasten gewaardeerd. Daarnaast ontvangen wij zelf ook dankbare reviews over onze BB. Wij sluiten 2019 met een tevreden gevoel. Op naar 2020!!

Meer weergeven